SloveniaInstantBooking.com - Videoclipul este Regele. Obțineți un videoclip produs profesional care să fie utilizat pe site-ul dvs. sau în mass-media socială. Creșteți expunerea dramatic cu un videoclip personalizat pentru hoteluri și pensiuni

Nu există nici o îndoială că marketingul video este extrem de important pentru hotel, pensiune sau cazare de tip boutique. Dar de ce? Videoclipul poate crește rezervările pe site-ul dvs. și rezervarea de site-uri cu 80%. De asemenea, crește gradul de implicare a clienților, generând o creștere a veniturilor cu până la 50% mai rapidă. Videoclipul social generează cu 1200% mai multe acțiuni decât textul și imaginile combinate.

Productie video hotel

Cu statistici ca acestea, nu puteți ignora videoclipul pentru afacerea dvs.

Obțineți un videoclip promoțional pentru hotel, pensiune sau alte tipuri de cazare de astăzi. Instant World Booking oferă acum acest serviciu unic și la prețuri accesibile. Veți obține un videoclip produs în mod obișnuit, cu caracteristici de design moderne, pentru a vă putea folosi propriile eforturi de marketing. Prezentați-vă cele mai bune servicii și facilități pentru potențialii clienți. Utilizați-l pe site-ul dvs., pe social media sau oriunde vreți să vă promovați locația. Fără un videoclip de marketing, nu poți concura eficient în mass-media socială de astăzi sau dacă ajungi în mod adecvat la o populație extrem de importantă de clienți millenni. Vedeți demo-urile noastre de mai jos. Veți fi surprinși cât de accesibil va fi videoclipul dvs. personalizat. Contactați-ne.

Începeți cu propriul dvs. videoclip?
Contacteaza-ne

  • Includerea unui videoclip pe o pagină de destinație poate crește ratele de conversie cu 80%
  • Întreprinderile care utilizează videoclipul se bucură de un trafic web de 41% mai mare decât în ​​cazul utilizatorilor
  • Numai Facebook generează 8 miliarde de vizualizări video în fiecare zi.
  • Postările video de pe Facebook au o acoperire organică de 135% mai mare decât postările foto
  • După vizionarea unui videoclip, 64% dintre utilizatori au mai multe șanse de a achiziționa online
  • Vizitatorii păstrează 95% din mesajul pe care îl urmăresc într-un videoclip, față de 10% atunci când îl citesc
  • Videoclipul dintr-un e-mail duce la o creștere cu 200-300% a ratei de clic

Sursa: Forbes.com

Obțineți un videoclip promoțional pentru hotelul dvs., pensiune sau alte cazare de astăzi

Alegeți tema pentru videoclipul dvs., pentru cea mai bună prezentare a unităților, facilităților și locației dvs. unice. Videoclipul poate dura de obicei de la 2 la 5 minute (Sfat: videoclipurile mai scurte de aproximativ 2 minute au cel mai mult angajament). Videoclipul final este inclus pe paginile profilului dvs. de proprietate din rețeaua extinsă de site-uri de călătorie. Pentru cele mai multe proprietăți, acest lucru însumează peste 300 de pagini individuale cu conținut video și de profil, ceea ce este semnificativ. De asemenea, este prezentat permanent pe canalul nostru YouTube. De asemenea, vom promova videoclipul dvs. pe toate canalele media sociale. În sfârșit, primiți și o copie a videoclipului dvs. pentru uzul dvs. privat și comercial.

Check out demo-urile noastre de marketing

Uneori o imagine are o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezintă un eșantion video promtiomal. Aceste demonstrații ilustrează puterea unui videoclip personalizat produs doar pentru hotelul dvs.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Demo # 9
Demo # 10

Videoclipuri în stil Hostel

Acestea sunt exemple de videoclipuri promoțiomale pentru pensiuni și cazare în stil hostel.

Demo # 11
Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Canalul canalului YouTube

Pentru mai multe demo-uri și videoclipuri de către Instant World Booking, consultați canalul YouTube.

Începeți cu propriul dvs. videoclip?
Contacteaza-ne

Serviciul nostru de marketing social pentru hoteluri și pensiuni este complementul perfect al serviciului nostru de producție video. Aflați mai multe despre celelalte servicii ale noastre.

Mai multe servicii